Onderzoeken

Aan de hand van de hulpvraag gaan we kijken welke vervolgstappen we gaan ondernemen en welke onderzoeken we gaan inzetten. Wil je liever zelf aan de slag? Met mijn e-books krijg je praktische tips.

darmklachten en ontlastingsonderzoek

Ontlastingsonderzoek

Onze darmen spelen een belangrijke rol in onze gezondheid. Ze spelen een belangrijke rol in je spijsvertering, immuunsysteem én hoe je je voelt. Ontlastingsonderzoek geeft inzicht in jouw darmgezondheid. Het analyseert verschillende aspecten van je ontlasting, zoals de samenstelling van de darmflora, ontstekingsmarkers, verteringsenzymen en andere relevante parameters. Meten is weten!

Voedingsintoleranties of hormoononderzoek

Voedingsintoleranties of hormoononderzoek

Heb je last van onverklaarbare klachten zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, huiduitslag, vermoeidheid, stemmingswisselingen of andere symptomen? Dan kunnen voedingsintoleranties of hormonale disbalansen de boosdoeners zijn. Onderzoek naar voedingsintoleranties of hormonale disbalans kan je meer informatie en antwoorden geven over je gezondheid.

EMB test Friesland

EMB Bloedtest

Meten is weten! Via deze bloedtest wordt er aan de hand van een vingerprik duidelijk en inzichtelijk gemaakt waar er mogelijke voedingstekorten, blokkades of verstoringen in het lichaam zijn. Zo kunnen “vage” klachten en symptomen verklaard worden die bijvoorbeeld niet via een regulier bloedonderzoek naar boven komen. Ook voor mensen die geen klachten hebben en een check willen van de algehele gezondheid!

Direct aan de slag?

Download hier het gratis E-Book

“Quick fix voor darmklachten, in 3 stappen van je opgeblazen buik af”
Menu