Voeding

Voeding heeft heel veel invloed op je gezondheid en kan zelfs een medicijn zijn. Met de juiste voeding kan zelfs sommige (chronische) ziektes worden voorkomen of genezen. Ons lichaam heeft een zelfherstellend vermogen als het op de juiste manier gevoed wordt.
Ik help je graag door te kijken naar jouw voedingspatroon, jouw behoeftes en welke voeding het juiste is voor jou.

Voedingsconsult bij Nataly Zijlstra

Wil je gezonder leven?

Iedereen wil graag gezond zijn, een gezond lichaam hebben, lekker in hun vel zitten en mogelijk graag een paar kilootjes eraf willen hebben. Het is echter ook belangrijk om je lichaam gezond te houden en goed voor je lichaam te zorgen. Hiervoor is goede en gezonde voeding heel belangrijk. Maar om een gezondere leefstijl aan te nemen, zijn kleine stappen in de goede richting nodig om het vol te houden.

Goede en gezonde voeding is ook erg belangrijk voor het ondersteunen van een goed werkend immuunsysteem. Het immuunsysteem beschermt ons tegen ziekteverwekkers, zoals bacteriën en virussen. Het lichaam herkent deze als lichaamsvreemde stoffen en zal deze vervolgens opruimen. Een goed werkend immuunsysteem zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor ziektes en zorgt voor een sneller herstel zodra je ziek wordt.

Zou je hierbij hulp kunnen gebruiken of zou je graag willen weten welke voeding goed is voor jou? Ik help je graag!

Ontvang direct 4 tips voor een gezonder leven

Afvallen

Zou je graag willen afvallen maar kun je wel wat hulp gebruiken? Ik gebruik graag mijn kennis en ervaring om jou te helpen je doelen te bereiken.

Waarom snel afvallen niet werkt

Snel afvallen op een gezonde manier is helaas niet mogelijk. Een crashdieet zorgt ervoor dat je niet alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft en zorgt voornamelijk voor een jojo effect. Om af te vallen en het gewicht vast te houden is het belangrijk om er voor te zorgen dat je in kleine stapjes een gezonde leefstijl en eetpatroon blijvend verandert. Hier kan ik je bij helpen!

Waarom heb je moeite met afvallen?

Er kunnen veel (medische) oorzaken zijn die ervoor kunnen zorgen dat je moeite hebt met afvallen of dat het niet lukt. Het eet en/of beweegpatroon kan (nog) niet optimaal zijn, er kan een disbalans zijn in de hormonen, een trage schildklier, teveel stress of er zijn medische oorzaken waarom het afvallen niet lukt.

Voedingsdeskundige Joure

Wil je graag advies van een gediplomeerde voedingscoach? Maak dan een afspraak voor een consult bij Praktijk Nataly Zijlstra.

Tips voor meer gezondheid door Nataly Zijlstra
Menu