Boek nu hormoonconsult

Breng meer balans in je hormonen en boek direct een consult. Tijdens dit hormoonconsult bespreken we jouw klachten. Je krijgt meteen praktische tips en persoonlijk advies.

meer info over hormonale disbalans door Nataly Zijlstra

Waar bestaat het consult uit

Een hormoonconsult bestaat uit:

  • Intake en bespreking klachten
  • Uitgebreid rapport met persoonlijk advies
  • Nabespreking
  • 24/7 bereikbaarheid via WhatsApp voor eventuele nazorg/vragen

€ 199,-

Of kies voor een speed hormoon consult. Dit is inclusief:

  • Intakeformulier vooraf opgestuurd
  • 30 minuten consult met bespreking klachten
  • Tijdens consult bespreken persoonlijk advies
  • Behandelplan (+ 1 uur uitwerktijd)

€ 79,-

Hoe gaat het consult in zijn werk?

Voorbereiding op het consult

Voorafgaand aan het consult, ontvang je een intake-formulier. In deze vragenlijst wordt je gevraagd naar je klachten, voedingspatroon, dagritme, medicijngebruik, supplementen, etc. Deze mag je voor het consult naar mij opsturen zodat ik de tijd heb om het intake-formulier te analyseren en mij voor te bereiden op het consult.

Tijdens het consult

Tijdens het consult bespreken we jouw wensen en gaan we dieper in op de klachten. We bespreken daarnaast welke begeleiding voor jou het beste is en het meest aansluit op jouw wensen. Het doel is natuurlijk dat jij je beter voelt en dat lukt alleen met de juiste begeleiding!

Je ontvangt direct een aantal praktische tips zodat je meteen aan de slag kunt. Op basis van alle informatie en het gesprek zal ik vervolgens een persoonlijk plan voor je maken waarmee jij jouw doelen gaat bereiken.

Na het consult

Na het consult ontvang je van mij een uitgebreid rapport met daarin een persoonlijk advies en behandelplan. Met dit praktische plan kun je zelf aan de slag om je gezondheid te verbeteren. Uiteraard ben ik daarna beschikbaar voor al jouw eventuele vragen en kun je mij 24/7 per WhatsApp bereiken. We maken ook een vervolgafspraak zodat we de voortgang kunnen bespreken en kunnen we kijken of bijsturing nog nodig is.

Menu