Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van je (aanvullende) zorgverzekering komen consulten in aanmerking voor een vergoeding. Controleer goed je polisvoorwaarden of neem contact op met je zorgverzekeraar om zeker te weten dat jij in aanmerking komt voor vergoedingen. Voor welke vergoeding je in aanmerking komt kan je ook hier zien.

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, kan je al gauw €40,- per consult vergoed krijgen tot een maximum van €200,- per jaar. Wanneer je een hogere aanvullende verzekering hebt, kan het bedrag per jaar oplopen! Dat betekent dat je voor een behandeling de consulten vergoed kan krijgen. Behalve de onderzoeken (zoals ontlasting, bloed of hormonen etc.) zelf.

Tarieven 2023:

Consult (60 – 75 min.) €79,-

Consult (30 – 45 min.) €56,25

Ontlastingsonderzoek €443,81*

Hormonen onderzoek vanaf €56,10*

Intolerantie onderzoek vanaf €99,37* (hierbij worden specifieke voedingsmiddelen voor bepaalde gevoeligheid gescreend)

 

*NB: naast de kosten voor het uitvoeren van het laboratoriumonderzoek, kunnen er nog extra kosten worden toegevoegd voor het uitwerkingen en interpreteren van de testresultaten.

Vergoedingen 2023

Of je voor een vergoeding in aanmerking komt of voor welke vergoeding kun je hier zien.

Er is géén verwijzing nodig van de specialist of huisarts.

Beroepsvereniging

Als orthomoleculair therapeut ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG). MBOG is een beroeps- en belangenvereniging in de orthomoleculaire geneeskunde en is een door zorgverzekeraars erkende beroepsvereniging. Door lid te zijn en te blijven ben ik verplicht te voldoen aan kwaliteitseisen waarbij opleidingen, jaarlijkse intervisies, scholingen etc. bij horen.

 

Menu