traject

Darmtherapie

Herken je het dat:

Je al zo lang je kan herinneren darmklachten hebt

Je altijd last hebt van buikpijn

Je een onregelmatig ontlastingspatroon hebt

Je 1 keer per drie dagen (of langer) naar de wc moet

Je last hebt van opgeblazen buik

Je last hebt van huidproblemen (acne, psoriasis, eczeem)

Je ontlasting dun, plakkerig, veel wc papier moet gebruiken of drijft

Je na het eten altijd naar de wc moet

Darmtherapie

Heb je vragen over onderdelen, wil je meer informatie over het traject of wil je vrijblijvend een gesprek met mij? Neem contact met mij op.

consult

Darmtherapie

Ben je al eens bij mij geweest voor een consult en wil je nog graag extra begeleiding of heb je nog vragen? Maak dan een afspraak voor een vervolgconsult en gaan we samen verder aan de slag.

 

Bij een los consult krijg jij ook tips en adviezen mee om mee aan de slag te gaan. We kijken wat je nodig hebt en maken samen een plan hoe we samen aan de slag gaan.

 

 

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, kan je in aanmerking komen voor vergoedingen. Zie hier of je hiervoor in aanmerking komt of bekijk je polisvoorwaarden.

vanaf
€75,- *
*excl. eventuele laboratoriumkosten
traject

Darmtherapie

Een intensief traject waarin we samen aan de slag gaan om jouw darmgezondheid in balans te krijgen!

Intakegesprek
Uitslagbespreking + persoonlijk behandelplan
2 follow up consulten
1 Vervolgconsult
Vervolgplannen
Whatsapp support

* BONUS: E-book met 40 verschillende recepten
* EXTRA BONUS: Welkomstpakket met Weed Bun van Essential Food.

 

Wanneer je aanvullend bent verzekerd, kan je in aanmerking komen voor vergoedingen. Zie hier of je hiervoor in aanmerking komt of bekijk je polisvoorwaarden.

€347,- *
* excl. eventuele laboratoriumkosten

Hoe gaat traject het in zijn werk?

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek bespreken we de vooraf ingevulde vragenlijst met klachten.

Ontlastingsonderzoek

Bij het laboratorium worden de onderzoeken door ons aangevraagd. Dit wordt de volgende dag bij je thuis bezorgd. Je kan de onderzoeken thuis uitvoeren en opsturen.

WhatsApp (of mail) support

Gedurende de behandeling is er mogelijkheid tot het stellen van vragen per mail of whatsapp.

Persoonlijk gezondheidsplan

Naar aanleiding van de uitslagen van de onderzoeken die we hebben aangevraagd volgend een volgt een compleet persoonlijk behandelplan met voedingsadvies.

Vervolgconsulten

Om jou optimaal te begeleiden, plannen we vervolgconsulten in om de vordering van de behandeling in kaart te houden.

Vervolgplannen

Wanneer er vervolgonderzoeken aan de orde zijn, worden er vervolg behandelplannen gemaakt zodat je verder kunt met de behandeling.

Bonus

Je ontvangt als bonus onder andere een welkomstpakket met Weed Bun van Essential Food en een E-book vol recepten (aanrader!).

Start jouw darmtraject

Start nu met jouw darmtherapie vanaf €347,-

Uitbreidingen

Voor laboratoriumonderzoeken kan eventueel vervolgonderzoek noodzakelijk zijn om een passende behandeling voor jou situatie vorm te geven.

  • Darmflora onderzoek: wanneer de uitslag vraagt om verder onderzoek zullen we dit in overleg aanvragen. Hierbij kan je denken aan: parasieten test, chronische ontstekingen, histamine onderzoek etc.

 

  • Hormonen onderzoek: wanneer er veel hormoonklachten zijn, kan een hormoononderzoek ook noodzakelijk zijn. Te denken aan schildklier, cortisol (stress), oestrogenen, progesteron en testosteron hebben invloed op een gezonde hormoonbalans.

 

  • Extra opties: testen zoals allergie & overgevoeligheid, hertesten van EMB of darmflora etc. kunnen ook als extra optie gelden. Overleg voor meer opties.

Zij gingen jou voor

Darmtherapie traject

€347,- *
* excl. laboratorium kosten

Heb jij zolang je je al kan herinneren last van darmklachten en heb je hier nooit de oorzaak van gevonden? Darmklachten is niet iets wat bij je hoort, hier is door middel van voeding en leefstijl heel wat aan te doen! Ben jij ook benieuwd naar waar jouw klachten vandaan komen?

Direct aan de slag

Wil jij direct aan de slag aan het voorkomen van darmklachten? Met het gratis E-book “Quick fix voor darmklachten, in 3 stappen van je opgeblazen buik af”  kun je direct aan de slag met tips en adviezen!

Menu